Inschrijven

Inschrijven

Vanaf 1 april 2024 zijn wij weer geopend voor inschrijvingen van nieuwe, in Nederland wonende patiënten. HIER vind u een brief voor over-de-Grensbewoners

Wilt u overgaan vanuit een andere praktijk in ons Postcode gebied dan willen wij u verzoeken vóór u zich inschrijft eerst telefonisch contact met ons op te nemen. Tel: 0315 651041 

Om uw inschrijving definitief te maken, kunt u na het invullen van het inschrijfformulier hieronder, naar de praktijk komen voor een eenmalige identificatie (dit kan met paspoort, ID kaart of rijbewijs).

Medisch dossier
Wij verzoeken u contact op te nemen met uw vorige huisarts om door te geven dat u zich heeft laten inschrijven bij onze praktijk. Het is belangrijk dat u toestemming geeft aan uw vorige huisarts (dit kan aan de assistente) om uw medisch dossier op te laten sturen naar onze praktijk.

Wij stellen een kennismakingsgesprek op prijs. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de assistente.

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier zo uitvoerig mogelijk in.Indien u samenwoont met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?
   


Kinderen tot 12 jaar kunnen gelijk met een ouder worden ingeschreven, oudere kinderen dienen zelf een volledig inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om een kind tot 12 jaar toe te voegen.

kind